Moni­puoliset puusepän­palvelut

Tavoitteenamme on luoda ainutlaatuisia kalusteita ja ratkaisuja, jotka kestävät katsetta ja aikaa. Suunnittelemme ja toteutamme niin yksittäiset mittatilauskalusteet kuin laajemmatkin sisustuspuusepäntyöt asiakkaillemme ympäri Suomea. Tuotteet valmistetaan laadukkaista kotimaisista materiaaleista puuseppiemme korkealla ammattitaidolla.

Puinen mittatilaustuoli

Luovaa ja laadukasta puuntyöstöä

Kokeneet puuseppämme palvelevat yksityisasiakkaita, yrityksiä sekä julkisen sektorin asiakkaita tehokkaalla ja luovalla otteella – nykypäivän vaatimusten mukaisesti. Räätälöimme mittatilaustuotteiden yksityiskohdat asiakkaan toiveiden mukaan. Valmistuksen lisäksi autamme tilaan sopivan työn suunnittelussa ja asennuksessa. Meitä inspiroi uudet haasteet ja mahdollisuudet hyödyntää luovuutta niiden ratkaisemisessa. Käytössämme on laaja yhteistyöverkosto paikallisten yritysten kanssa aina sisustussuunnittelijasta kuljetusliikkeeseen – unohtamatta oppilaitoksia ja muita puualan toimijoita.

Sisustus­puusepän­työt - Yksilöllisiä ratkaisuja

Oli kyse sitten modernista designista, klassisista linjoista tai ilmeen päivityksestä, sisustuspuuseppämme toteuttavat yksilölliset sisustusratkaisut niin koteihin kuin yritysten tiloihinkin. Tyylikkäät puutasot, käytännölliset keittiöt, esteettiset seinäverhoukset, kaideasennukset ja saunatilojen sisustukset – kaikki onnistuu yksilöllisten mittojen mukaan joustavasti ja tehokkaasti. Hoidamme myös asennukset.

Ota yhteyttä

0522_verstas_300ppi-0649

Mittatilaus­kalusteet - Uniikkeja yksityiskohtia

Laadukkaasti toteutetut mittatilauskalusteet takaavat tilaan toimivat ja muotokieleltään sopivat ratkaisut. Valmistamme huonekalut ja levykalusteet mittojen mukaan koteihin, työpaikoille sekä julkisiin tiloihin, kuten ravintoloihin ja hotelleihin. Jokaisen yksityiskohdan räätälöimme asiakkaan yksilöllisten toiveiden mukaan. Autamme mielellämme kalusteiden suunnittelussa ja materiaalien valinnassa sekä hoidamme tuotteen valmistuksen ja viimeistelyn aina asennukseen asti.

Ota yhteyttä

Photo 4.9.2021, 19.37.28

CNC- työt - Tarkkaa muotoilua

Leikkaamme, kaiverramme ja muotoilemme puuta kätevästi nykyaikaisen CNC-tekniikalla, joka tarjoaa rajattomat mahdollisuudet työstää puuta eri muotoihin – vain mielikuvitus on rajana. Tämä mahdollistaa laadukkaiden, uniikkien ja äärimmäistä tarkkuutta vaativien mittatilaustöiden kustannustehokkaan toteutuksen. Lisäksi CNC-tekniikka soveltuu loistavasti myös toistettavuutta vaativien tuotteiden valmistukseen.

Ota yhteyttä

IMG_0541